صينية البفتيك الحار



نقدم لكي سيدتي طبق شهي 
المكونات: -
 ½ كيلو بفتيك.
- 2 ثمرة فلفل حامي مقطعة شرائح طولية.
- ثمرة فلفل أحمر مقطعة شرائح طولية 

- ثمرة فلفل أصفر مقطعة شرائح طولية 
- 2 بصلة كبيرة مقطعة حلقات 
- ¼ ملعقة صغيرة كبة صيني 
- ملعقة صغيرة روزماري 
- ملعقة صغيرة ثوم مفروم 
- ملعقة كبيرة زيت 
- ملح وفلفل أسود
- ورقة لاورا 
طريقة التحضير:
 1- اخلطي الروزماري مع الزيت وشوية ملح وفلفل وتبلي بيهم البفتيك كويس، وسيبيهم لمدة 15 دقيقة علشان اللحمة تتشرب من التتبيلة.
2- سخني الشواية كويس وادهنيها بشوية زيت وممكن تستعملي طاسة تيفال لو ما عندكيش شواية واشوي قطع البفتيك لغاية بس ما لونها يتغير واقلبيها بعد كده على الجنب التاني علشان تاخد نفس اللون.
 3- اخلطي باقي المقادير مع بعض وتبليهم بكمية مناسبة من الملح والفلفل وقلبيهم بإيدك كويس أوي، وبعد كده حطيهم في طاسة سخنة على النار وقلبيهم لغاية ما يدبلوا. 
4- هاتي بعد كده صينية وحطي فيها الخليط وضيفي عليها قطع البفتيك وغطيها كويس بورق الفويل، ودخليها في الفرن على درجة حرارة 180 لغاية ما البفتيك يستوي.
 5- قدمي البفتيك مع الصوص بتاعه في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.