شرائح كبده بتلو او كندوز(حسب الرغبه)
عصير ليمون
قليل من المسترده
ملح وفلفل
بهارات مشكله
زيت زيتون
خل
*** طريقه الطهي...........
* نقوم بخلط جميع المقادير السابقه في بوله زجاجيه
*نضيف قطع الكبده الي الخليط ونقلبه جيدا ونتركه بلثلاجه لمده ساعه علي الاقل
* نرفع مقلاه علي نار متوسطه بها مسحه قليله من الزيت ثم نقوم بشوي قطع الكبده علي الجانبين
* نقوم برش قليل من البهارات المشكله علي الكبده فور انتهاء التسويه وتقدم
**** من الممكن شوي الكبده علي الفحم او علي جريل للشوي
تقبل الله منا ومنكم صالح الاعمال