شيش كليمارى ( حبار )( سبيط)


المقادير :
---------
نص كيلو كليمارى مقطع شرائح عريضه
فلفل الوان
ملح + فلفل+ ثوم بودر+عصير ليمونه +كمون+بابريكا+معلقة مستطرده

( خردل)
اعواد استيك

الطريقه

******
نقوم بتقطيع الكليمارى ونضعه فى التتبيله جميع التوابل مع بعضها لمدة ساعه ثم نقوم بتقطيع الفلفل الالوان ونحضر اعواد استيك خشبيه ونقوم بوضع الكليمارى مع الفلفل الالوان مثل ما هو موضح بالصوره ثم نقوم بوضعه فى صينيه مدهونه بالزيت وندخله الفرن تحت الشوايه درجة حرارة الفرن 200 درجه وبالهنا.