بطاطس مشوية بالليمون والبقدونس


  طبق شهي نتمنى أن يعجبك
 المكونات:
 4 ثمرات بطاطس
 2 ملعقة زيت زيتون
 2 ملعقة صغيرة ثوم مفروم
 ½ كوب عصير ليمون 
بقدونس طازج 
ملح وكمون 
 قطعة زبدة 
طريقة التحضير:

 1- قطعي البطاطس شرائح عريضة، واغسليها كويس بالميه والخل.
 2- تبلي البطاطس بالملح وادهنيها بشوية زيت، ولفيها في ورق فويل، ودخليها الفرن علشان تستوي كويس.
 3- بعد ما تتأكدي إن البطاطس استوت، طليعها من الفرن، وحطي عليها الزبدة.
 4- حضري الصوص اللي هتحطيه على البطاطس عند التقديم، بإنك تخلطي الثوم المفروم مع الكمون والبقدونس وملعقة زيت وعصير الليمون، وقلبيهم مع بعض كويس أوي.
 5- عند التقديم، ضيفي الصوص على البطاطس وقدميها.. وبالهنا والشفا.